ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya ilçesinin Koru mahallesine vatandaşların talepleri doğrultusunda dev bir yaşam alanı yaptı. Konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan ABB Başkanı Yavaş "Şehrimizin çehresini güzelleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Ankara'nın bir çok farklı ilçesinde atıl durumda bulunan alanlar yetkililerin müdahalesi ile yüzlerce insanın aynı anda kullanılabileceği yerler haline getiriliyor. Bu konuda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı

VATANDAŞLAR İSTEDİ, ABB YAPTI

Başkan Yavaş Koru mahallesinde yapılan kent meydanı hakkında bilgiler verdi. ABB Başkanı Mansur Yavaş "Koru Mahallesi sakinlerinin taleplerine kulak vererek, Ankaralılar Caddesi üzerinde yıllardır atıl durumda bulunan 9.653 metrekarelik alanı, modern bir kapalı otopark, sosyal alanlar ve “Park Et Devam Et” projemizin de yer aldığı bir kent meydanına dönüştürdük. Bu proje sayesinde hemşehrilerimiz, araçlarını güvenle park edip metro ve otobüs gibi diğer toplu taşıma araçlarını kullanabilecekler" dedi.

ABB yaklaşık 10 bin metre karelik atıl alanı kent meydanı yaptı - Resim : 2

Vatandaşların daha kaliteli yaşam alanları içinde yaşaması için çalışmalara devam ettiklerinden bahseden Başkan Yavaş'ın paylaşımı on binlerce görüntülenme aldı.

KORU MAHALLESİNİN GÖRSEL GÜZELLİĞİ ARTTI

Ankara'nın adı en bilindik mahalleleri arasında yer alan Koru, insan sirkülasyonunun fazla olduğu yerler arasında bulunuyor. ABB tarafından yapılan devasa kent meydanının insanlar tarafından sevilerek kullanılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com