ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor

İnsanlar günümüzde işlerinin neredeyse tamamına yakınında interneti kullanıyor. Her yaştan insanın internete kolay bir şekilde ulaşması ise üzerinde en çok durulan konular arasında yer alıyor.

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor

Bir iletişim hakkı olarak görülen ücretsiz internete erişim noktasında Ankara'da yıllardır önemli bir hizmet gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin başkenti olması ile birlikte milyonlarca insana ev sahipliği yapan Ankara'nın bir çok noktasında vatandaşın internete ücretsiz ulaşması sağlanıyor.

ANKARALILARA BEDAVA İNTERNET SAĞLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete alınan ücretsiz internet hizmeti zamanla genişletilerek sürdürüldü. Günümüzde Ankara halkı ABB tarafından hizmete sunulan 73 farklı Wifi noktası ile internete para vermeden erişebiliyor.

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor - Resim : 2

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor - Resim : 3

ABB vatandaşlara ücretsiz internet imkanı sunmaya devam ediyor - Resim : 4

Ankara halkı bu şekilde söz konusu noktalarda dilediğince internet kullanarak maddi yönden de kendilerine rahatlık sağlıyor.

"İNTERNET İNSANİ BİR İHTİYAÇTIR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta vermiş oldukları hizmetin önemini temel ihtiyaca benzeterek anlattı. "İnternet hava ve su gibi insani bir ihtiyaçtır" diyen Başkan Yavaş bu hizmet ağını genişleteceğini vurguladı.

ÖĞRENCİLER UNUTULMADI

Bu hizmetten günlük hayatta en çok yararlananlar arasında olan öğrencilere yönelik ayrıca adımlarda atılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında olduğu gibi yurtlarda da ücretsiz internet imkanı sağlıyor. Şu anda 7 farklı yurtta sağlanan internet ile öğrenciler rahatça işlerini halledebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER