ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor

ABB, kentte üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin bu heyecanına ortak olmak için tercih desteği hizmeti sunmaya devam ediyor. ABB'nin tercih desteği devam ederken öğrencilerin de bu hizmete olan ilgisi devam ediyor.

ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren ve üniversite tercihi yapacak olan adaylara yönelik tercih desteği sağlıyor.

Son olarak Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde “YKS Tercih Günleri” düzenleyen ABB, öğrenciler ve aileleri için ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sağlarken merak edilen her soruyu da yanıtlıyor.

ABB’DEN ÜNİVERSITE ADAYLARINA “YKS TERCİH GÜNLERİ”

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 2024 yılında üniversite sınavına giren ve üniversite tercihi yapacak olan adaylara yönelik, Beypazarı Aile Yaşam Merkezi’nde 29 - 30 Temmuz 2024 tarihlerinde “YKS Tercih Günleri” düzenledi. Üniversite tercihlerinde hata yapmak istemeyen ve hedefledikleri bölümlere gitmek isteyen adaylar alanında uzman rehberler eşliğinde ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe aileleri ile birlikte katılıyor.

ABB üniversite adaylarına YKS Tercih Günleri ile ücretsiz danışmanlık sağlıyor

“Öğrencilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitim çalışmalarımıza burada devam ediyoruz” diyen ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Eğitim Görevlisi Hülya Polat ‘‘29 - 30 Temmuz tarihlerinde Kahramankazan ve Beypazarı Aile Yaşam Merkezleri’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girmiş olan aday öğrencilerimize doğru tercih noktasında rehberlik hizmetleri sunuyoruz. Alanında uzman eğitim koçlarımızla birlikte doğru tercih konusunda yardım isteyen ve doğru bir kariyer inşasında nelere dikkat edilmesi konusunda yardım almak isteyen tüm aday öğrencilerimizi birimlerimize bekliyoruz.’’ dedi. ÖSYM, YKS tercihlerini 4 Ağustos tarihine kadar alacak.

SONRAKİ HABER