ABB Türkiye - Karadağ maçını dev ekrandan yayınlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi bir duyuru yaparak Ankara’da milli maç heyecanının dev ekranda yaşanacağını açıkladı.

ABB Türkiye - Karadağ maçını dev ekrandan yayınlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi özel etkinliklerine devam ediyor. Milli maçlarda dev ekrandan maç yayını yapılmasını sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Bu çerçevede Türkiye ile Karadağ arasında oynanacak olan karşılaşma dev ekrandan yayınlanacak. Ankara’da vatandaşlar etkinliğe katılım göstererek milli maç coşkusunu en üst seviyeden yaşayabilecekler.

DEV EKRANDA MAÇ YAYINI İÇİN AÇIKLAMA

Dev ekrandan maç yayının yapılacağı yerler belli oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu duyuruya göre dev ekrandan Türkiye – Karadağ maçı Atatürk Orman Çiftliği Doğan Yaşam Parkı ile Batıkent Rekreasyon Alanı’nda maç yayını yapılacak. Vatandaşlar bu etkinliğe katılım gösterip oldukça güzel geçmesi beklenen bir sosyal aktivitede yer alabilecekler.

ABB Türkiye - Karadağ maçını dev ekrandan yayınlayacak!

ABB’DEN DUYURU YAPILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir açıklama yapılarak etkinlik, “Dev Ekranda milli maç heyecanı devam ediyor. UEFA Uluslar B Ligi Türkiye – Karadağ karşılaşmasını dev ekranda, hep birlikte coşku ile izlemek için buluşuyoruz. Sandalyeni kap gel, bu büyük heyecanı bizimle yaşa.” sözleriyle duyuruldu.

Milli maçların dev ekrandan yayınlanması etkinliğini Ankara Büyükşehir Belediyesi daha önce yine düzenlemişti. Oldukça yoğun ilgi gösterilen bu etkinliğe Ankaralılar kalabalık bir şekilde iştirak etmiştiler. İnsanlar hem milli maçı çok güzel bir ortamda izleme imkanı buluyorlar hem de açık havada iyi vakit geçirme fırsatı elde ediyorlar. Genellikle ailelerin katılım gösterdiği bu etkinlik 11 Ekim 2024 Cuma akşamı saat 21:45’te yapılacak.

SONRAKİ HABER