ABB Türkiye - İzlanda maçı için dev ekranda yayın yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz döneminde başlattığı ve vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gösterilen milli maçları dev ekranda yayınlama hizmetine devam ediyor. Millilerin Uluslar Liginin 2. maçında oynayacağı İzlanda mücadelesi için ABB'den davet geldi.

ABB Türkiye - İzlanda maçı için dev ekranda yayın yapacak

Bu yaz döneminde EURO 2024'te mücadele eden takımlar arasında Türkiye'nin de olması ve hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle Ankara'da dev ekranlarda maçlar canlı olarak yayınlanmıştı.

Bizim Çocuklar başarılı sonuçlar alması bu etkinliğe olan alakanın daha da yükselmesine neden olmuştu. Özel anlar yaşanan dev ekranda maç yayını Ankara'da Eylül ayında yeniden yapılmaya başlandı.

ABB Türkiye - İzlanda maçı için dev ekranda yayın yapacak

GÖZLER İZLANDA MAÇINDA OLACAK

Türkiye Avrupa Şampiyonasının ardından ilk resmi maçını geçtiğimiz günlerde Galler ile deplasmanda oynamıştı. Bu maçı dev ekranda yayınlayan ABB, Uluslar ligi 2. hafta maçları kapsamında millilerimizin İzlanda maçını da yayınlayacağını açıkladı.

ABB'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamada "Türk futbolunun yıldızları, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te İzlanda ile karşı karşıya geliyor! Dev ekranlarda, heyecan dolu anları Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda birlikte yaşamak için bekliyoruz. Sandalyeni kap, gel ve bu büyük anı bizimle paylaş" denildi.

Yarın akşam 21:45'te başlayacak mücadele için dev ekran Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında kurulacak. Bu maçın ardından bir sonraki milli maçlar önümüzdeki ay yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER