ABB Türkiye - Galler maçını dev ekrandan yayınlayacağını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz aylarına damga vuran A Milli Futbol Takımının maçlarını canlı yayınlama etkinliğine kaldığı yerden devam edecek. Millilerin EURO 2024 sonrasında ilk resmi maçı için dev ekran kurulacak.

ABB Türkiye - Galler maçını dev ekrandan yayınlayacağını duyurdu

Türkiye A Milli Futbol Takımı bu yaz Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonasında performansı ile göz doldurmuştu. Bizim Çocuklar son iki turnuvada elde edemediği başarıyı, EURO 2024'te Çeyrek final oynayarak elde etmişti.

Ülke genelinde milli duyguların tavan yaptığı günlerde Ankara'da ABB tarafından kurulan dev ekranlar ile vatandaşlar maçları birlikte takip etmişti. Sandalyelerini alarak maçı izlemek için ilgili yerlere giden Ankara halkına ABB'den bir müjde daha geldi.

ABB Türkiye - Galler maçını dev ekrandan yayınlayacağını duyurdu

ANKARA'DA MİLLİ HEYECAN DEVAM EDİYOR

Türkiye EURO 2024 sonrasında ilk resmi maçını yarın Galler ile oynayacak. UEFA Uluslar Ligi B grubunda millilerimizin oynayacağı bu önemli mücadele için Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında dev ekran kuracağını duyurdu.

ABB'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Milli takım heyecanı dev ekranda Ankara’da. Türkiye - Galler maçını hep birlikte izlemek için sen de sandalyeni kap gel. Bu unutulmaz akşamda sen de yerini al ve milli heyecana ortak ol" denildi.

Önceki maçlara büyük ilgi gösteren Ankara halkının bu maçta da aynı alakayı göstermesi bekleniyor. Bu kritik mücadele TV8 ekranlarından canlı yayınlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER