ABB tıp öğrencileri için iftar programı gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesinin son dönemde gerçekleştirdiği en önemli atılımlarından birisi olan Genç Akademilerde önemli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Gençlerin bir araya gelip ders çalışma, sosyalleşme gibi amaçla kullandığı Akademilerde son olarak bir iftar yemeği organizasyonu yapıldı.

ABB tıp öğrencileri için iftar programı gerçekleştirdi

ABB yönetiminin şehirdeki gençlerin istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek, gerekli ortamı sağlayabilecek bir yer olarak hizmete açtığı Genç Akademiler yoğun olarak tercih ediliyor. On binlerce üniversite öğrencisini yaşadığı Ankara'da ABB çalışmalarını sürdürüyor.

ABB tıp öğrencileri için iftar programı gerçekleştirdi

Genç Akademiler zaman zaman çeşitli atölye ve benzeri programlara da ev sahipliği yapıyor. Öğrencilerin bir araya gelerek tanışıp sosyalleştiği etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

ABB tıp öğrencileri için iftar programı gerçekleştirdi - Resim : 2

SAĞLIK ÖĞRENCİLERİ TALEPLERİNİ İLETME FIRSATI YAKALADI

14 Mayıs Tıp Bayramı olmasından dolayı, şehirde eğitim gören Tıp öğrencileri için Ulus Genç Akademi de bir iftar yemeği verildi. Ulus Genç Akademi'de düzenlenen "Ramazan’da Bereket Gençlikle Gelecek" adlı organizasyonda öğrenciler kendilerini rahatça ifade etme imkanı buldu. Öğrenciler, taleplerini "“Bir tıpçı Ankara’dan ne ister” QR kodu ile doğrudan ilgililere iletme fırsatı elde etti.

ABB tıp öğrencileri için iftar programı gerçekleştirdi - Resim : 3

Ankara Büyükşehir Belediyesi de konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "Birlikte daha sağlıklı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. ABB öğrenciler için programlar hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta bu projelerle ve öğrencilerle yakından ilgilenmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız
SONRAKİ HABER