ABB sporcusu Fatih Çelik gümüş madalya kazandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında ABBEGOSpor’un sporcusu Fatih Çelik'in gümüş madalya kazandığını duyurdu.

ABB sporcusu Fatih Çelik gümüş madalya kazandı

2024 Paris Paralimpik Oyunları tüm hızı ile devam ederken sporcularımız yeni madalyalar kazanmaya devam ediyor. Bugün yapılan maçlar kapsamında Milli tekvandocu Mahmut Bozteke, erkekler K44 63 kiloda altın madalya ve Milli tekvandocu Gamze Gürdal, kadınlar K44 57 kiloda gümüş madalya kazanmayı başarmıştı. Bu madalyalara bir yenisi de Ankaralı milli sporcumuzdan geldi.

ABBEGOSPOR'DAN FATİH ÇELİK GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapmış olduğu açıklamasında "ABBEGOSpor’umuzun Sporcusu Fatih Çelik’ten Gümüş Madalya!

#Paris2024 Paralimpik Oyunları’nda ABBEGOSpor’umuzun sporcusu Fatih Çelik, gümüş madalyayla bizleri gururlandırdı! Mücadelen için teşekkürler Fatih!" diyerek elde edilen başarıyı duyurdu.

ABB sporcusu Fatih Çelik gümüş madalya kazandı

Türkiye bugün kazanmış olduğu yeni madalyalar ile madalya sayısını 5'e çıkartmayı başardı. Mücadelesi devam eden sporcularımızın kazanacağı madalyalar ile bu sayının artması bekleniyor.

SONRAKİ HABER