ABB sporcularından Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya başarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan ASKİ Spor ülkemize madalya yaşattı. Yapılan açıklamada kulübün sporcularının Avrupa Halter Şampiyonası'nda dereceye girdiği bildirildi.

ABB sporcularından Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya başarısı

Ülkemizi temsil eden sporcuların yurt dışında aldığı başarılar vatandaşları gururlandırmaya devam ediyor. Uzun zaman boyunca hazırlıklarına devam eden sporcular turnuvalarda emeklerini dereceye girerek taçlandırıyor.

ASKİ SPOR'DAN SEVİNDİRİCİ HABER

Bu kapsamda bünyesinde önemli sporcular barındıran ASKİ Spor'un Bulgaristan'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonasında mücadele eden sporcular ile ilgili sevindirici bir haber geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kaan Kahriman'ın Avrupa 2.si, Ferdi Hardal'ın ise Avrupa 3.sü olduğu ifade edildi. ABB çatısı altında çalışmalarını sürdüren ASKİ Spor'un kazandığı başarı memnuniyet ile karşılandı.

ABB sporcularından Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya başarısı

ABB sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda 67 kg’da kürsüyü paylaşan sporcularımız; Kaan Kahriman, Koparmada 142 kg Silkmede 168 ve Toplamda 310 kg kaldırarak Avrupa ikincisi oldu. Ferdi Hardal, Silkmede 169 kg ve Toplamda 304 kg kaldırarak Avrupa üçüncüsü oldu. ABB ASKİ Spor ailesi olarak uluslararası arenada kürsüyü paylaşan sporcularımızla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

SPORCULAR GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yurt genelinden de büyük bir katılım sağlayan Avrupa Halter Şampiyonasında Türk sporcular bir çok başarıya imza atarak vatandaşlara büyük bir mutluluk yaşattı. Çeşitli branşlarda uluslararası başarılar kazanan vatandaşların sağladıkları başarılar her zaman büyük ilgi görüyor.

SONRAKİ HABER