ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Dikmen’deki merkezde seansların devam ettiği duyuruldu.

ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde kentte huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortam yaratılmak adına faaliyetler yürütülüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki vatandaşların sağlığını da düşünerek çeşitli etkinlik, organizasyon ve uygulamalar gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) halkın sağlığını düşünerek yaptığı uygulamalar arasında sigara bağımlılığıyla mücadele eden vatandaşlar için faaliyete geçirdiği uygulamaya devam ediyor. Bu doğrultuda ABB’nin 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren hizmete sunduğu Sigarayı Bırakma Seansları’nı sürdürüyor.

UZMANLAR SAĞLIKLI VE ETKİLİ YÖNTEMLERLE UYGUN TAVSİYELER VERİYOR

ABB sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Dikmen’de yer alan ABB Dikmen Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nde, Sigarayı Bırakma Seansları uygulaması ile sigarayı bırakmak isteyen ve sigara bağımlılığıyla mücadele eden vatandaşlara destek olunmaya çalışılıyor. Uygulamada ABB Dikmen Bağımlılıkla Mücadele Merkezi ve Lokman Hekim Üniversitesi’nin iş birliği ile düzenleniyor.

Sigarayı Bırakma Seansları ile destek almaya gelen vatandaşlar, uzmanlarla bir araya gelip sağlıklı ve etkili yöntemlerle uygun tavsiyeler alıyor. Ayrıca katılımın da ücretsiz olduğu belirtildi.

ABB de, Dikmen’deki merkezinde hizmete sunduğu Sigarayı Bırakma Seansları’nın devam ettiğini sosyal medya hesapları üzerinden şu ifadelerle duyurdu:

“Sigara Bırakma Seansları Devam Ediyor

Sigara bırakma seanslarımız hakkında bilgi almak ve başvurmak için:

0549 201 39 84

ABB Dikmen Bağımlılıkla Mücadele Danışma Merkezi

İlkadım Mahallesi, Dikmen Caddesi, Stüdyo Evleri Altı No: 155/B”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER