ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar ilçesindeki trafik sorununu çözmek için başlattığı “Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerinin yanı sıra alt yapı ve yol çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler ve çözüm merkezine ulaşan sorunlar doğrultusunda, oluşan problemleri gidermeye çalışıyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin Pursaklar ilçesinde gerçekleştirdiği bir çalışma ile ilçedeki trafik sorununda vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti gidermek için harekete geçti.

BAŞKENTLİLERİN HAVALİMANINA ERİŞİMİ DE KOLAYLAŞACAK

ABB Pursaklar’daki trafik sorununu çözmek için kavşak çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Pursaklar ilçesinde başlattığı “Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi” çalışmalarının devam ettiğini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. ABB, Pursaklar’da yaptığı bu proje ile ilçedeki giriş ve çıkışlarla yaşanan trafik sorununu çözmeyi amaçladıkları için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi kapsamında, Esenboğa Havalimanı Yolu (Özal Bulvarı) üzerinde yapımı devam eden alt geçit, 700 metre uzunluğunda ve toplam 6 şeritli olacağı belirtildi. Ayrıca ABB’nin Pursaklar Alternatif Giriş Katlı Kavşak Projesi kapsamında projenin %42'si tamamlanırken Başkentlilerin havalimanına erişimi alternatif yollardan sağlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Pursaklar’da devam ettirdiği bu yol projesi ile hem trafik sorunu hem de havalimanına erişim problemlerinin ortadan kalkması hedefleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER