ABB Pursaklar trafiğini katlı kavşak projesi ile çözmeyi hedefliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında zaman içinde ihtiyacı daha fazla hissedilen yol yapım ve trafik düzenleme çalışmaları yapıyor. Yapılan müdahaleler ile araç trafiğinin yoğunlaşma olmadan sağlanması hedefleniyor.

ABB Pursaklar trafiğini katlı kavşak projesi ile çözmeyi hedefliyor

Ankara'nın merkez ilçelerinden olan Pursaklar'da şehir halkının yoğun olarak kullandığı Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde devam eden yol çalışmalarında sona gelindi. Konu ile ilgili konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, ekiplerin yaptıkları çalışma ile bölgede önemli bir sorunun giderileceğini işaret etti.

ABB Pursaklar trafiğini katlı kavşak projesi ile çözmeyi hedefliyor

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ SÜRECE DAİR SON BİLGİLERİ PAYLAŞTI

Trafik sorununu gidermek adına çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiklerini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gelinen sürece dair bir paylaşım yaptı. Başkan Yavaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde başladığımız ‘Pursaklar 1566. Cadde-Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Projesi’nde sona yaklaştık. Bu sayede Pursaklar trafiği de nefes almış olacak. Havalimanı şehir merkezi istikametinin 25 Ağustos’ta, diğer tüm ilçe giriş-çıkış bağlantı yollarının da 30 Ağustos’ta tamamlanmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

PURSAKLAR HALKININ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Bir süredir kendi ilçelerinde devam eden katlı kavşak projesini yakından takip eden Pursaklar halkı işlemlerin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. ABB ekipleri çalışmaların 8 gün içinde tamamlanmasını planladıklarını aktarıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER