ABB Pomem Hazırlık Kursları için kayıtlar resmen başladı

Polis olmak isteyen adaylar KPSS'den aldıkları puanların ardından mülakata girerek hayaline ulaşmaya çalışıyor. Bu nedenle adayların parkur mülakatını geçmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi kurs düzenliyor.

ABB Pomem Hazırlık Kursları için kayıtlar resmen başladı

Her sene binlerce insan Polis olabilmek adına kurs ve sınavlara yöneliyor. Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı alımlara ciddi oranda başvuru yapılırken az sayıda insan bu eğitimi tamamlayarak yoluna devam ediyor.

POLİS OLMAK İSTEYEN ANKARALILAR İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

KPSS'den istenilen düzeyde puan alanların önünde parkur mülakatını başarılı bir şekilde geçme gibi bir şart bulunuyor. İstenen sürede parkuru geçen adaylar sonraki aşamalara yükselme hakkına sahip oluyor.

ABB Pomem Hazırlık Kursları için kayıtlar resmen başladı

Parkur hazırlık kurslarına maddi olarak imkanı olmayan adaylar için Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir adım attı. ABB yaptığı açıklama ile adaylara yönelik ücretsiz parkur hazırlık kursu vereceğini duyurdu.

BAŞVURULARIN NEREDEN YAPILACAĞI BELLİ OLDU

Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar için başvuru süreci bugün itibariyle başladı. Adaylar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen https://parkurkursu.ankara.bel.tr adresi üzerinden gerekli kaydı gerçekleştirebilecek.

İlk eğitim 23 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Ankaralılar ücretsiz bir şekilde eğitmenler tarafından parkura hazırlanma fırsatı yakalayacak. Bir çok alanda vücutlarını geliştirme fırsatı yakalayan adaylar sınav gününe kadar parkur eğitimi desteği alabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER