ABB PERGEL programını tamamlayan adaylara sertifikalarını verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlemiş olduğu Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı'nı tamamladı. Kursiyerler sertifikalarını aldılar.

ABB PERGEL programını tamamlayan adaylara sertifikalarını verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim programları tüm hızı ile devam ederken bu programlardan biri daha tamamlandı. Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı (PERGEL)" tamamlandı.

PERGEL SERTİFİKALARI KURSİYERLERE TESLİM EDİLDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlediğimiz "Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı (PERGEL)" başarıyla tamamlandı!

2024 yaz döneminde Kızılcahamam Şifa Termal Otel’de gerçekleştirilen programa katılan ön ergenlik dönemindeki çocuklar, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunan bu özel programdan sertifikalarını aldı." denilerek eğitim programının tamamlandığını duyurdu.

Düzenlenen eğitim programı kapsamında ön ergenlik dönemindeki çocukların sosyal ve duygusal gelişmelerine katkı sağlanması amaçlanmıştı. ABB tarafından açılan programa Ankara'nın en seçkin üniversiteleri arasında yer alan Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi de katkı sağlamış, adaylara destek vermişti. Program planladığı gibi işlenerek başarılı bir şekilde tamamlandı ve programı tamamlayan adaylar sertifikalarına kavuşmuş oldular.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER