ABB ortaokul öğrencileri için PERGEL programını hayata geçirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ortaokul’daki 5. ve 6. sınıf öğrencileri için PERGEL adlı bir programı hayata geçirdi. Program Başkent ve Ankara Üniversiteleri ortaklığında yapıldı.

ABB ortaokul öğrencileri için PERGEL programını hayata geçirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetleri arasında gençleri de ihmal etmiyor. Belediye, gençlerin sosyal ve zihinsel gelişimi için yeni çalışmalar yürütüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Modern, huzurlu ve kültürel faaliyetlerle dolu bir yaşam tarzına önem veren ABB, bu faaliyetler kapsamında gençleri eğitim dolu ve sosyal alanlarda buluşturuyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitiminde, sanatsal ve sosyal faaliyetlerle buluşmalarına ağırlık vererek, hem bilgi birikimlerini hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla pek çok faaliyette bulunuyor.

ABB’DEN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE PERGEL PROGRAMI

ABB ortaokul öğrencileri için PERGEL programını hayata geçirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ortaokul 5. ve 6. sınıfta okuyan öğrencilerin pozitif gelişimine destek olmak amacıyla PERGEL (Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı) adlı programı hayata geçirdi. Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen program ile gençlerin sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunulması amaçlandı.

PERGEL uygulamasından Ankara’daki Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanı Merkezleri’nden destek alan ailelerin ortaokul 5. ve 6. sınıfa devam eden öğrencileri yararlanabiliyor.

ABB, PERGEL programının detaylarını bir video ile sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER