ABB olimpiyat oyunları heyecanını dev ekranda yaşatacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EURO 2024’ten sonra Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları heyecanını da yine dev ekranlarda yaşatacak.

ABB olimpiyat oyunları heyecanını dev ekranda yaşatacak!

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte sportif organizasyonların takip edildiği ve heyecanın bir arada yaşatıldığı bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nın müsabakalarını yine A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa şampiyonasında olduğu gibi dev ekranlarda yayınlayacak.

PARİS OLİMPİYATLARI DEV EKRANLARDA!

ABB olimpiyat oyunları heyecanını dev ekranda yaşatacak!

Aralarında Mete Gazoz’un okçuluk ve Filenin Sultanları’nın voleybol başta olmak üzere pek çok milli sporcunun yer aldığı Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları müsabakalarının heyecanı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yine park ve meydanlarda dev ekranlarda gösterilecek. 26 Temmuz’da başlayacak organizasyon 11 Ağustos’a kadar devam edecek olurken vatandaşlar sandalyelerini getirip bu müsabakaları dev ekranlarda izleme şansına erişecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları müsabakalarını dev ekranlarda gösterecek olmasını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda detaylarla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

“Yaz Olimpiyat Oyunları Heyecanı Dev Ekranda!

26 Temmuz - 11 Ağustos

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı

Sandalyeni kap gel!

Sporun coşkusunu birlikte yaşayalım!”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER