ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor

2024 yılının spor dolu bir yaza sahip olmasından dolayı insanlar ülkelerini yer aldıkları turnuvada heyecanla destekliyor. Bu iklimin yoğun bir şekilde yaşandığı Türkiye'de de vatandaşlar cadde ve sokaklarda bu tutkuyu beraber paylaşıyor.

ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor

Yaz aylarını girmesiyle beraber ilk olarak ülkemizde ve Avrupa'da EURO 2024 heyecanı yaşanmıştı. Almanya'da oynanan turnuvada Türkiye milli takımı ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı. Milliler yarı finali kıl payı kaçırmış ve turnuvaya çeyrek finalde veda etmişti. Bizim çocukların oynadığı maçlar yurt genelinde olduğu gibi Ankara'da da kurulan dev ekranlarda beraber izlenmişti.

SPOR DOLU GÜNLER DEVAM EDİYOR

Bu turnuvanın bitmesinin ardından bu seferde 2024 Paris Olimpiyat oyunları başladı. Ankara halkı futbol takımına gösterdiği ilgiyi diğer branşlardaki sporcularımıza gösterdi.

ABB olimpiyat coşkusunu dev ekranda yaşatıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'de milli heyecanın hep beraber yaşanması adına dev ekranda maç yayınlarına devam ediyor. Konu ile ilgili ABB tarafından yapılan paylaşımda millilerimizin hangi saatte yarışılacağı bilgisine yer verilerek dev ekranda yarışları beraber izleme daveti yapılıyor.

İNSANLARDAN İSTENEN TEK ŞEY SANDALYE GETİRMELERİ

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında kurulan dev ekranda gün boyu sporcularımızın performansları takip edilebiliyor. Sandalyesini alıp alana giden insanlar özel bir anı özel bir şekilde yaşıyor. 11 Ağustos'ta bitecek olimpiyatlarda son sporcumuz yarışana kadar bu yayınların devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER