ABB Nallıhan’da ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere destek sağladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin Nallıhan ilçesinde ipek böceği yetiştiricili yapan üreticilere destek sağladı.

ABB Nallıhan’da ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere destek sağladı

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara’da daha huzurlu ve üretimin arttığı bir ortam sağlanmaya çalışılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi yürüttüğü bu çalışmalar kapsamında üreticiye de destek olmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkentin Nallıhan ilçesinin Ericek Mahallesi’nde ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere destek oldu. ABB, Nallıhan’ın Ericek Mahallesi’nde ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere geniş kapsamda sulama desteği sağladı.

ABB Nallıhan’da ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere destek sağladı

ABB’DEN YÜZDE YÜZ HİBE SULAMA BORUSU DESTEĞİ

ABB’nin sağladığı destekle Nallıhan Ericek Mahallesi’nde ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticiler, ipek böceklerini besleyebilmek için kullandıklarını dut ağaçlarını sulayabilme, yetiştirdikleri ürünleri en yüksek seviyeye çıkarabilme verimlerini artırabilme gibi amaçlarını belediyenin bu sayesinde gerçekleştirebiliyorlar. ABB, sulama borusu desteğinin yüzde yüz hibe olduğunu da belirtti.

ABB, Nallıhan Ericek Mahallesi’nde ipek böceği yetiştiriciliği yapan üreticilere yüzde yüz hibe ile sağladığı sulama borusu desteğini, sosyal medya hesapları üzerinden üreticilerin yorumlarının da olduğu bir video ile de paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER