ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın heyecanına son 16 tur maçlarında da devam ediyor. Belediye, yarınki Türkiye-Avusturya maçını yine çeşitli meydanlardaki dev ekranlarda gösterecek.

ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor

Sosyal ve kültürel etkinlikler kadar milli duyguların tavan yaptığı dönemlerde de çeşitli organizasyonlar gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’mızın Avrupa Şampiyonası’ndaki heyecanına ortak olmayı sürdürüyor. Bizim Çocuklar’a Gürcistan’la yaptığı ilk maçtan bu yana pek çok belediyede olduğu gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi de desteğini esirgemiyor. Bu kapsamda belediye farklı ilçelerdeki meydanlara ve parklara kurulan dev ekranlarda milli maç heyecanını tüm Ankaralılara bir arada yaşatıyor ve buna devam ediyor.

ETKİNLİK İÇİN VATANDAŞLAR KENDİ SANDALYESİNİ GETİRİYOR

ABB milli takımın heyecanına son 16 turda da ortak olmayı sürdürüyor

En son Çekya karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle adını son 16 tura yazdıran A Milli Futbol Takımı’mızın Avusturya ile olan karşılaşması 2 Temmuz’da yani yarın, saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak. Heyecan aynı anda yine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı organizasyonlar kapsamında Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark ve Batıkent Rekreasyon Alanı’ndaki dev ekranlarda tüm Ankaralı futbolseverlerce yaşanacak. Etkinliğe gelecek vatandaşlar kendi sandalyelerini de getirebiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarın çeşitli park ve meydanlarda dev ekranlarda izletilecek Türkiye-Avusturya maçının detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER