ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı

Öğrenci dostu projelerini vatandaşlara sunmaya devam edeceğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesinden yeni açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Metro durağında öğrenci çalışma istasyonunu hizmete açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), öğrenci dostu bir şehir inşa etmek üzere çalışmalara devam ettiğini belirtirken bu kez yeni bir açıklama ile gündeme geldi. Ankara'da öğrenciler için pek çok kütüphane ve çalışma alanı hayata geçirilirken ABB'den yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji Metro İstasyonu'nda öğrenci çalışma istasyonu açıldı.

ABB tarafından Keçiören Metrosu Meteoroloji Metro İstasyonunda hayata geçirilen öğrenci çalışma istasyonu, 300 kişilik kapasitesi ile hizmet verecek.

ABB'NİN METEOROLOJİ ÖĞRENCİ ÇALIŞMA İSTASYONU HİZMETE AÇILDI

Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu'nda grup çalışma alanları, dinlenme alanları, konferans salonuyla birlikte sesli ve sessiz ders çalışma alanlarının bulunduğunu ifade eden ABB, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ''Eğitimde fırsat eşitliği ilkesini benimseyerek öğrenciler için yeni bir projeyi daha hayata geçirdik: “Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu”

Meteoroloji Metro İstasyonu’nun eksi 1’inci katı yaz dönemi boyunca her gün 10.00 - 20.00 arası hizmetinizde

  • Sesli ve sessiz çalışma alanları
    Dinlenme alanları
    Konferans salonu
    Kütüphane hizmeti
    Ücretsiz çay ve kahve

Bu yeni çalışma istasyonu, hem sessiz ortamı hem de ulaşım kolaylığı ile sizleri bekliyor.'' ifadelerine yer verdi.

ABB Meteoroloji metrosunda Öğrenci Çalışma İstasyonunu hizmete açtı

ÜCRETSİZ ÇAY VE KAHVE İKRAM EDİLECEK

Kütüphane ve internet hizmetinin verildiği istasyonda öğrenciler ücretsiz çay ve kahve ikramından da faydalanabilecek olan öğrenciler istasyonda yaz saati uygulaması kapsamında haftanın her günü 10.00 ila 20.00 saatleri arasında hizmet alabilecek.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Hülya Polat, istasyonun bin metrekare üzerine kurulduğunu belirterek, bölgedeki öğrencilere daha rahat ders çalışabilecekleri, hizmete kolay erişim sağlayacakları birimler oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu, ODTÜ ve YHT Gar'ın ardından hizmete açılan 3’üncü istasyon oldu. ABB'nin ihtiyaca göre istasyon çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.