ABB Meclisi ağustos ayının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılar ağustos ayında da devam etti. ABB Meclisi Ağustos 2024 toplantısının üçüncü birleşimi tamamladı.

ABB Meclisi  ağustos ayının üçüncü oturumunu gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki çalışmalarına devam ediyor. Kentle ilgili konuların görüşülmesi için Belediye Meclisi toplantıları her ay periyodik bir takvimle yapılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin Ağustos 2024 toplantısının üçüncü birleşimi de bu çerçevede gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen birleşime, Meclis Birinci Başkan Vekili Ertan Işık başkanlığında gerçekleşti.

ABB MECLİSİ, AĞUSTOS AYININ ÜÇÜNCÜ TOPLANTISINI YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ağustos ayının üçüncü toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantısında Meclise sunulan önergeler, oy birliğiyle kabul edildi. Üyelerin gündem dışı söz almasıyla devam eden toplantıda, Yeniden Refah Partisi Grup Başkanvekili Şirin Doğan, Kesikköprü Barajının çevresinin mesire alanı olarak düzenlenerek turizme kazandırılmasına ilişkin önerge veren AK Parti ABB meclis üyesi Hasan Güngör'e teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Grup Başkanvekili Doğan, şu an atıl ve bakımsız olan alanın düzenlemeler sonrası karavan ve çadır turizmi gibi etkinliklere ilave olarak, piknik alanı olarak da hizmet verebileceğini sözlerine ekledi. AK Parti grubu adına konuşan Fatih Ünal da Bağlum'a üst yol çalışmalarının planlanıp, hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.

SONRAKİ HABER