ABB Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleyecek

23 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.

ABB Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Ağustos 2024 Cuma tarihli Resmi Gazete ile yayımlamış olduğu ihale duyurusu kapsamında Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleneceğini duyurdu. Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan konut imarlı 3 arsa üzerinde yapılacak olan inşaatlar için ihale tarihi ise 5 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek. İhaleyi kazanan firma inşaat işi karşılığında zemin katta yer alan işyeri ve dükkanlardan alabilecek.

MAMAK'TA ABB'DEN KAT KARŞILIĞI İNŞAAT İŞİ İHALESİ!

Ankara Büyükşehir Belediye'si tarafından yapılan açıklamada " Mülkiyeti Belediyemize ait Mamak İlçesi, Kusunlar-İmar (Doğukent) Mahallesinde bulunan ve aşağıdaki listede özellikleri belirtilen parselde 2886 Sayılı Kanunun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü ile Kat Karşılığı İnşaat ihalesi yapılacaktır." denilerek detaylar açıklandı.

ABB Mamak'ta kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleyecek

ABB tarafından yapılan açıklamada ihalenin 5 Eylül tarihinde saat 14:15 itibariyle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Kat:1 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi binası içerisindeki Belediye Encümen Salonunda yapılacağı belirtildi. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların belirtilen kurallara uygun olarak hazırlamış oldukları ihale dosyasını 4 Eylül 2024 Çarşamba tarihine kadar teslim etmeleri gerekecek. İhale dosyası ve şartname ise Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü'nden teslim alınabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER