ABB Kent Orkestrası yeşil alanlarda konser vermeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, yaz sezonundaki konserlerine yeşil alanlarda devam ediyor.

ABB Kent Orkestrası yeşil alanlarda konser vermeye devam ediyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini önemserken bu konudaki çalışmalarına ara vermeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki bir başka etkinlikle daha müzikseverleri memnun ediyor. Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesindeki kültür sanat platformlarından Ankara Kent Orkestrası sergiledikleri dinleti ve performanslarla Ankaralı müzikseverlere konser veriyor.

PARKLARDA SANAT VAR

ABB Kent Orkestrası yeşil alanlarda konser vermeye devam ediyor

Pazartesi Dinletileri ve A Mill Futbol Takımı’mızın çıkacağı maç öncesi verdikleri konserlerle adlarından sıkça söz ettiren ABB Kent Orkestrası yeni bir konserle daha Ankaralı sanatseverlerin kulaklarının pasını silmeye hazırlanıyor.

Ankara Kent Orkestrası 19 Temmuz Cuma saat 20.30’da arasında yeşil alanlarında müzik performansları sergilemeye devam ediyor. Ankara Kent Orkestrası’nın Parklarda Sanat Var temalı konseri, Çubuk Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat tarafındaki sosyal medya hesapları olan ABBKulturSanat üzerinden de Ankara Kent Orkestrası tarafından gerçekleşecek Parklarda Sanat Var temalı yaz konserinin detayları paylaşıldı.

Detaylarda Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Kent Orkestrası’nın sergileyeceği muhteşem performansının Ankaralı müzikseverleri beklediğine dikkat çekilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Parklarda Sanat Var!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın muhteşem performansı sizleri bekliyor.

19 Temmuz 2024

20:30

Çubuk Rekreasyon Alanı”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER