ABB Keçiören Fatih Köprüsü tünel projesi için ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Fatih Köprüsü tünel projesi için ihaleye çıkacağını duyurdu. Başkan Mansur Yavaş Keçiören Fatih Köprüsü'nde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak için tünel projesi yapacaklarını duyurmuştu.

ABB Keçiören Fatih Köprüsü tünel projesi için ihaleye çıkıyor!

Keçiören metro projesine rağmen Fatih Köprüsü'nde özellikle de sabah ve akşam saatlerinde Fatih Köprüsü üzerinde yaşanan yoğunluk vatandaşları mağdur ederken ABB sorunun çözümü için yeni adım attı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş daha önce yapmış olduğu açıklamasında 4 şeritli yol genişletme projesi için protokol imzalanmadığı için 2,5 kilometrelik tünel projesini hayata geçireceklerini duyurmuştu.

FATİH KÖPRÜSÜ TÜNEL PROJESİ İÇİN ABB İHALE DUYURUSU YAYIMLADI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yayımlanan Keçiören Fatih Köprüsü alternatif karayolu tüneli uygulamaya esas kesin proje ihale duyurusu ile projede yeni bir aşamaya geçilmiş oldu. Yayımlanan ihale duyurusunda "Keçiören Fatih Köprüsü Alternatif Karayolu Tüneli Uygulamaya Esas Kesin Proje Hizmet Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

ABB Keçiören Fatih Köprüsü tünel projesi için ihaleye çıkıyor!

Düzenlenecek olan ihalenin tamamlanmasının ardından 5 gün içinde ABB yer teslimi yaparak hemen projenin başlamasını sağlayacak. İhaleyi kazanan firma ise işe başlama tarihini takip eden 240 gün içerisinde işi teslim etmekle yükümlü tutulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER