ABB İzlanda maçını 2 yerde dev ekranda yayınlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçen yazdan beri devam ettirdiği dev ekranda maç izleme programını bir kez daha yapacak. Milli takımın İzlanda ile oynayacağı Uluslar Ligi maçı vatandaşlara kurulacak ekranlarda izlettirilecek.

ABB İzlanda maçını 2 yerde dev ekranda yayınlayacak

Ankara'da geçtiğimiz yaz A Milli Futbol Takımının başarılı bir performans sergilediği Avrupa Şampiyonası ile başlayan dev ekranda maç eğlencesi renkli anlara sahne olmuştu.

ABB ile birlikte bir çok ilçede kurulan ekranlara vatandaşlar büyük ilgi göstermiş ve milli duyguyu birlikte yaşamıştı. Turnuvanın ardından Uluslar Ligi maçlarında da Ankara Büyükşehir Belediyesi bu aktivitesini sürdürüyor.

"SANDALYENİ KAP GEL"

Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından bir duyuru paylaştı.Yapılan paylaşımda "UEFA Uluslar B Ligi TÜRKİYE - İZLANDA karşılaşmasını dev ekranda, hep birlikte coşku ile izlemek için buluşuyoruz. Sandalyeni kap gel, bu büyük heyecanı bizimle yaşa" denilerek vatandaşlar 2 farklı adrese davet edildi.

Bu akşam saat 21:45'te başlayacak mücadeleyi sandalyelerini kurup dışarda izlemek isteyenler Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ya da Batıkent Rekreasyon Alanına gidebilecekler.

MAÇ ERTELENEBİLİR

Öte yandan maçın oynanacağı Laugardalsvöllur'da don ihtimalinin olmasından dolayı mücadelenin ertelenmesi gündemde. Milli takımımızın maç antrenmanını kapalı alanda yapması ihtimalin ciddi olduğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER