ABB İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan şehit itfaiyeciler için mevlit programı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından şehit düşen itfaiyeciler için mevlit okutulduğu öğrenildi.

ABB İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan şehit itfaiyeciler için mevlit programı

İtfaiye Merkez Camisi’nde İtfaiyecilik Haftası kapsamında mevlit programı gerçekleştirildi. Mevlit okuma programına katılan itfaiye ekipleri daha sonra Cuma namazlarını kıldı.

Öte yandan şehit itfaiyeciler için düzenlenen mevlit programına çok sayıda itfaiye görevlisinin katılım sağladığı öğrenildi.

ŞEHİT İTFAİYECİLER UNUTULMADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca, şehit itfaiyeciler için mevlit okutuldu. Mevlit programı, İtfaiye Merkez Camisi'nde İtfaiyecilik Haftası kapsamında düzenlendi. Düzenlenen mevlit programına katılımın yoğun olduğu görüldü.

KATILIM YOĞUN OLDU

Çok sayıda itfaiye erinin yer aldığı programda kılınan cuma namazının ardından katılımcılara lokum ve gül suyu ikram edildi.

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası sebebi ile İtfaiye Merkez Camisi’nde mevlit okuma programına itfaiye erlerinin katılımı yoğun oldu. Öte yandan dün itfaiye erleri yemin törenine katılım sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yaptığı açıklamasında teşkilata 300 itfaiye erinin daha alınabileceğini söylemişti. Dün düzenlenen tören şehit olan itfaiye erlerine saygı duruşu ile başlamıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER