ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin uzun bir süredir uyguladığı gezici çocuk etkinlik aracı ile şimdiye kadar yüzlerce çocuğun hayatına dokunuldu. Aracın sıradaki durağının neresi olacağı açıklandı.

ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Başkentte yaşayan çocukları mutlu etmek ve onlara güzel anlar yaşatmak adına çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eğlenceli aktivitelere ulaşamayan çocukların ayağına bizzat gidiyor.

MAMAKLI ÇOCUKLARA DAVET

ABB bir çok başlıkta vatandaşların ayağına mobil araçlar ile hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 3-14 yaş grubundaki çocuklara gün boyu oyunlar oynatan ve onlar için etkinlikler düzenleyen gezici Çocuk etkinlik aracının sıradaki durağının Mamak olacağı duyuruldu.

ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Ücretsiz bir şekilde hizmet veren etkinlik aracı ile ilgili açıklama ABB'nin sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yapıldı. Yapılan paylaşımda "Gezici Çocuk Etkinlik Aracı Mamak'ta. Çocuklarımızı eğlence dolu bir günle buluşturuyoruz" denildi.

ABB ilçe ilçe gezerek çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor - Resim : 2

EĞLENCELİ OYUNLAR, KEYİFLİ AKTİVİTELER

Yapılan açıklamaya göre Gezici Çocuk Etkinlik Aracı Yarın saat 12:00'dan itibaren Mamak Araplar Esenkent Lojmanları Parkında olacak. Akşam saatlerine kadar söz konusu adreste durması planlanan araçta çocuklar için eğlenceli oyunlar olacak.

Gezici araç Ankara'nın farklı yerlerini gezmeye devam ediyor. Yaz aylarında çocuklara akranları ile beraber keyifli anlar yaşatan etkinlik aracının hangi yerlerde olacağına dair ABB resmi hesapları üzerinden bilgilendirmelerine devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER