ABB ihtiyaç sahiplerine emekli ve et desteği ödemesi yapmaya devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirde yaşayan ve maddi durumu ihtiyaçlarını gidermeye yetmeyen kişilere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda geçmiş dönemde başlatılan destek ödemeleri düzenli olarak gerçekleştiriyor.

ABB ihtiyaç sahiplerine emekli ve et desteği ödemesi yaptı

Son yıllarda ülke ekonomisinde yaşanan hızlı gerileme insanların geçinmesi konusunda büyük bir sıkıntı olmasına neden olmuştu. Yaşanan bu düzensizlikte Ankara halkının geçim derdinin giderilmesi adına farklı başlıklarda yardım programları hayata geçirilmişti.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA YARDIMLAR SÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde çalışmalarını sürdüren ABB yönetimi on binlerce emekliye "emekli desteği" ve yüzbinlerce aileye sağlıklı beslenebilmeleri adına et desteği ödemesi başlattıklarını duyurmuştu.

ABB ihtiyaç sahiplerine emekli ve et desteği ödemesi yapmaya devam ediyor

Konu ile ilgili ABB'den yapılan son açıklamada yardım ödemelerinin devam ettiği ifade edildi. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Belediyemizden sosyal destek alma şartlarını taşıyan 42.159 emeklimize 14. kez toplamda 63.238.500,00 TL Emekli Desteği; 215.107 ailemize 27. kez toplamda 129.064.200 TL Et Desteği ödemesi Başkent Kartlarına yatırılmıştır. Toplam ödenen miktar: 192.302.700,00 TL"

ABB DESTEK ÖDEMELERİNE DEVAM EDECEK

Baş gösteren ihtiyaçlara göre ABB yönetimi yeni yardım kampanyaları hayata geçiriyor. Yurt genelinde ses getiren kampanyaların ilerleyen süreçte de aynı şekilde devam edeceği ifade ediliyor. Maddi durumu yeterli olmayan binlerce insan bu hizmetten yararlanmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER