ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu

Mansur Yavaş'ın göreve gelmesi ile sosyal yardımlara ağırlık veren Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı başlıklarda yardım ödemeleri yapmaya başlamıştı. Binlerce dar gelirli başkentliye yapılan destek hizmetleri güncel olarak devam ettiriliyor.

ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu

Görev döneminde insan odaklı çalışmalar gerçekleştireceğini açıklana ABB Başkanı Yavaş bu politikasına bağlı kalmayı sürdürüyor. İhtiyaç sahibi olduğunu ispat etmiş ailelere et yardımı, sınavlara girecek öğrencilerin sınav ücretlerinin karşılanması gibi hizmetlerde bulunan ABB'nin bir uygulaması da ekmek desteği olmuştu.

ABB ihtiyaç sahiplerine bir kez daha ekmek desteğinde bulundu

BAŞKAN YAVAŞ DUYURUYU YAPTI

Maddi durumu el vermeyen vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen ekmek yardımı ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ödemelerin bir kez daha yapıldığını duyuran Başkan Mansur Yavaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Aylık geliri açlık sınırının altında olan ve belediyemizden sosyal destek alma şartlarını taşıyan 20.281 ailenin Başkent Kartlarına 24. kez ekmek desteği yatırıldı"

Hiçbir Vatandaşlarını yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş şu ana kadar 27.061.000,00 TL harcadıklarını açıkladı.

YARDIM ALMAK İÇİN BELEDİYEYE BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin emeklilere ve ihtiyaç sahiplerine yaptıkları yardımları vermeye devam ediyor. Yeni dönemde de mevcut yardımların sürdürülmesi bekleniyor. Durumu belirtilen şartlarla eş olan Ankaralılar belediye ile irtibata geçerek yardım alabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER