ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitim konusunda maddi desteklerini sürdürüyor. Bir çok defa dar gelirli bireylere parasal konularda yardımcı olan ABB bu hizmetini bir kez daha gerçekleştireceğini duyurdu.

ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak

ÖSYM sabah saatlerinde yapmış olduğu paylaşımda Lise mezunu vatandaşlar için KPSS Ortaöğretim başvuru sürecinin başladığını duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar hızlı bir şekilde sınav başvurularını yapmak için ÖSYM sitesine girmeye başladı.

Bu gelişmenin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi bir çok kesim tarafından takdir gören sınav giriş ücreti karşılaşma hizmetini tekrar yapacağını duyurdu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda bu hizmetten kimlerin nasıl yararlanabileceği bilgisine yer verildi.

SON BAŞVURU TARİHİ 28 TEMMUZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi hesaplarından yapılan paylaşımda "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, belediyemizden sosyal destek alan ve 35 yaşını aşmamış adayların Ortaöğretim KPSS ücretlerini karşılıyoruz. Adaylar, ödemesi yapılmış ÖSYM sınav başvuru evrakı ile ön başvurularını yapabilirler" denildi.

ABB ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS Ortaöğretim sınav ücretini karşılayacak

Bu hizmetten faydalanmak isteyen ve gerekli şartları karşılayan vatandaşların 28 Temmuz saat 17:00'a kadar vakti bulunuyor. ABB'nin paylaştığı başvuru linki üzerinden gerekli bilgileri dolduran vatandaşlar ön başvuru işlemini gerçekleştirmiş oluyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ PAYLAŞILDI

ABB farklı eğitim kategorilerine farklı şekillerde desteklerde bulunuyor. Bu kapsamda vatandaşlarda bu hizmetlere büyük ilgi gösteriyor.

Başvuru linkine ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER