ABB Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için beklenen ön kayıt dönemi tarihlerini duyurdu. 36-68 ay çocuklu aileler dikkat!

ABB Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye'si velilerin yakından takip ettikleri çocuk etkinlik merkezleri için yeni dönem kayıt duyurularını peş peşe yapmaya devam ederken bunlardan biri de Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi'nde ön kayıt dönemi başladı.

HAYMANA ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ ÖN KAYIT SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için ön kayıt döneminin başladığı belirtildi. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı! 36-68 aylık çocuklara yönelik tam günlü okul öncesi eğitim hizmeti sunan Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne başvurular açıldı. Veliler, ön kayıt için https:// cocuketkinlikmerkezleri. ankara.bel.tr adresinde yer alan formu doldurabilir." denilerek başvuru adresi de verildi.

ABB Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi’ne Ön Kayıtlar Başladı!

Yine isteyen veliler telefon numaraları üzerinden de irtibata geçerek akıllarına sorulan soruları danışabilecekler. 36 - 68 ay arası olan yani 2019 - 2020 ve 2021 doğumlu çocuklar için merkezde okul öncesi eğitim programları uygulanacak. Çocuklar okul öncesi eğitim alırken kadınların da çalışması ve sosyalleşmesinin önü açılacak. Son başvuru tarihi için ise duyuruda bilgiye yer verilmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER