ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır?

Türkiye'nin kurulduğu gün olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olarak yurt genelinde her sene kutlanıyor. Bu yıl 101. yıl dönümü kutlanacak olan bu özel gün kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi herkesin katılabileceği bir proje başlattı.

ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır?

Düşmanın uzun yıllar boyunca verilen mücadele sonunda topraklardan kovulması sonrasında Türk milleti, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Cumhuriyetini kurmuştu. Bağımsızlığın dünyaya ilan edildiği 29 Ekim ise her yıl Cumhuriyet Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştı.

Ülkenin Başkenti olan Ankara'da günler sonra kutlanacak 29 Ekim ile ilgili özel bir proje başlatıldı. Hayatımız Cumhuriyet adı verilen bu projede vatandaşlardan Cumhuriyet ve Sen temalı fotoğraflar göndermeleri istendi.

"GELİN HEP BİRLİKTE OLALIM"

Vatandaşlar bulundukları yerden www.mansuryavas.com.tr/cumhuriyetvesen/ adresine girerek isimlerini, il, ilçe, fotoğrafın çekildiği yıl ve Cumhuriyet mesajı kısımlarını doldurarak görseli gönderebilecek.

ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhuriyetin değerlerini, asırlık kazanımlarını sizin En Büyük Bayramınızı anlatan Cumhuriyet ve Sen temalı fotoğraflarınızı bizlerle paylaşın, hazırlayacağımız Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi ve dijital medya filminde gelin hep birlikte olalım" diyerek vatandaşları bu programa katılmaya çağırdı.

ABB Hayatımız Cumhuriyet fotoğraf sergisi nedir, nasıl katılınır? - Resim : 2

Ankara'da yılın en coşkulu günlerinden birisinin yaşanması bekleniyor. Devlet kurumlarının yapacakları törenlere ek olarak konser ve benzeri etkinlikler ile vatandaşlar Cumhuriyet heyecanını beraber paylaşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER