ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı!

Ankara'nın yağmur uyarıları kesilmiyor. Rutin olmaya başlayan uyarılarda yağmurun beraberinde getirebileceği olumsuzluklara karşı teyakkuzda olunması çağrısı yapılıyor.

ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı!

Son günlerde yeniden etkisini gösteren ve bir anda başlaması ile günlük hayatta insanlara zor anlar yaşayan yağmurlar ile ilgili resmi uyarı mesajı geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi dün akşam saatlerinde 11 Temmuz için yağış beklentisi içinde olduklarını açıkladı.

VATANDAŞLARIN ÖNEM ALMASI İSTENDİ

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre yarın Ankara genelinde gök gürültülü sağanak ve dolu yağışına bağlı olarak su baskını, ulaşımda aksamalar ve yağış esnasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar beklenmektedir.

Büyükşehir Belediyemiz tüm birimleriyle teyakkuz halinde olup, vatandaşlarımızın da yağışın olası olumsuzluklarına karşı dikkatli olmasını rica ederiz"

ABB gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de resmi internet sitesi üzerinden Ankara için hangi saatler aralığında yağış olmasını beklediklerini açıkladı. Söz konusu açıklamada yağışın öğleden sonra saat 12:00 de başlayıp 21:00'a kadar sürmesinin beklenildiği ifade edildi.

BAŞKENT YAĞMURLU GÜNLERE DEVAM EDECEK

Ankara için ilerleyen günlerde de yağışların sürmesi bekleniyor. Meteoroloji Ankara'da Cumartesi gününe kadar yağmurların süreceğini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER