ABB Gezici Çocuk Etkinlik Aracının sıradaki durağı açıklandı

Ankara'daki çocukları eğlendirmek ve onlara güzel vakitler geçirmek için yollara düşen gezici araç faaliyetlerine devam ediyor. Gittiği yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan belediye ekipleri çocuklara akıllarında yer edinecek bir gün yaşatıyor.

ABB Gezici Çocuk Etkinlik Aracının sıradaki durağı açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin farklı yaş gruplarına yönelik bir çok hizmeti bulunuyor. Bu yaş gruplarından çocuklar için ise mobil araçlar ile verilen hizmet uzun bir süredir devam etmesi ve geride bıraktığı olumlu izlenim ile dikkat çekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkentin merkeze uzak ilçelerindeki çocukları eğlenceleri anlarla buluşturmak için yollar kat etmeyi sürdürüyor. Söz konusu ilçelerdeki çocukların merkez ilçelerdeki gençler gibi eğlenmesini isteyen ABB, gezici çocuk etkinlik aracının sıradaki durağının Çubuk olduğunu açıkladı.

ABB Gezici Çocuk Etkinlik Aracının sıradaki durağı açıklandı

ÇUBUK'TAKİ GENÇLERE DAVET

Konu ile ilgili ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Gezici Çocuk Etkinlik Aracımız 15 Ağustos 2024 saat 15:00'da Çubuk Atatürk parkında uzman eğitmenler eşliğinde Renkli faaliyetler, Bubble show, Geleneksel oyunlar ve Sahne etkinlikleri ile dolu dolu bir etkinlik sizi bekliyor"

Çubuk'ya yaşayan vatandaşların çocuklarını bu etkinliğe götürmesi bekleniyor. Gezici Çocuk Etkinlik aracının gittiği her yerde olumlu etki bırakması sonraki yerlerde bu programa duyulan merakın artmasına neden oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER