ABB FOMGET - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı maçına otobüs kaldırıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, FOMGET Kadın Futbol Takımı'nı desteklemeye devam ederken yarın oynanacak Fenerbahçe maçı için taraftarlara ücretsiz otobüs ve ulaşım imkanı sunacağını açıkladı.

ABB FOMGET - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı maçına otobüs kaldırıyor!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin ilk maçına çıkmak için geri sayıma geçen FOMGET Kadın Futbol Takımı için Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğini sürdürüyor. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Ankaramızı temsil edecek olan FOMGET Kadın Futbol Takımı ilk maçına yarın yani 8 Eylül 2024 Pazar günü saat 17:00'de çıkacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FOMGET KADIN FUTBOL TAKIMI ÜCRETSİZ OTOBÜS HAREKET YERLERİ VE SAATLERİ!

Kadın futbol takımı maçına otobüs kaldıracağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi "HAYDİ BAŞKENT MAÇA! Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin ilk maçında Fenerbahçe ile 8 Eylül Pazar günü 17.00’de Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak. Büyük heyecana sahne olacak bu müsabakaya tüm Başkentlileri bekliyoruz!

Otobüs Hareket Noktaları:

Sincan Aile Yaşam Merkezi 15.30

Sincan Hacı Bektaşı Veli Ortaokulu 15.30

Yakacık Mesire Alanı 15.00

Törekent OSB Metro Durağı 16.20

ABB FOMGET - Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı maçına otobüs kaldırıyor!

Maç 8 Eylül 2024 Pazar günü Osmanlı Stadı'nda oynanacak. ABB FOMGET Kadın Futbol Takımı, kadın futbol liginde ilk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynayacak. İlk maçta evinde 3 puanı kazanmak için sahaya çıkacak kızlarımızı desteklemek isteyen Ankaralıları Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz olarak maça otobüslerle ulaştıracak. Yine maçın biletleri de ücretsiz olarak Ankaralılara sunulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER