ABB Filenin Sultanlarının maçını dev ekranda yayınlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkent halkını milli maçlar ile buluşturmaya devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamada A Milli Futbol Takımının maçlarına ek olarak Kadın Voleybol takımının da maçının beraber izlenebileceği duyuruldu.

ABB Filenin Sultanlarının maçını dev ekranda yayınlayacak

Ankara halkı yaz döneminde eğlenceli akşamlar yaşamaya devam ediyor. İlk olarak A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında oynadığı Gürcistan maçı dev ekrandan ücretsiz bir şekilde yayınlanmıştı. Ankara halkı milli duyguları üst düzeye çıkaran maçı beraber izlemiş ve ortaya renkli anlar çıkmıştı.

ANKARA MİLLİ MAÇLAR İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

A Milli Futbol Takımın kalan maçlarını ve EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasındaki gece maçlarını dev ekranda yayınlamaya devam edecek olan ABB'den voleybol severlere de müjde geldi. Aldığı sonuçlar ile branşında dünyanın zirvesine oturan A Milli Futbol Takımının bugün Polonya ile oynayacağı Milletler Ligi Çeyrek Final maçı aynı şekilde dev ekrandan izlenilebilecek.

ABB Filenin Sultanlarının maçını dev ekranda yayınlayacak

"GÜNÜN KONUSU FİLENİN SULTANLARI"

Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Filenin Sultanları’nın çeyrek final heyecanını dev ekranda birlikte yaşayacağız" denilerek diğer programlarda olduğu gibi vatandaşlar Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkına davet edildi.

Filenin Sultanları Milletler Liginde son maçlarda mağlubiyet yaşamasına rağmen mücadelelere damga vurmuş ve çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti. Final hedefi yolunda başka yenilgi yaşamak istemeyen kızlarımız Tayland'da saat 16:30'da Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER