ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynadığı maça özel olarak iki farklı noktaya dev ekran kurmuştu. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği bu programın genişletildiği öğrenildi.

ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonu EURO 2024, 14 Haziran akşamı oynanan Almanya - İskoçya maçı ile start vermişti. Aradan 6 günde bol gollü ve kıyasıya mücadeleye sahne olan maçlar futbolseverlerinde maçlara olan ilgisini artırmıştı.

A Milli Futbol Takımımızın da turnuvada yer almasından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Orman Çiftliğinde dev ekran kurmuş ve vatandaşların maçı beraber açık havada izlemesini sağlamıştı. Türkiye'nin 3-1 kazandığı Gürcistan maçını izleyenler arasında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta yer almıştı.

ABB EURO 2024 sonuna kadar dev ekranda maç yayını yapacak

DEV EKRANDA AÇIK HAVADA MAÇ KEYFİ

Ankara halkının ilgisinin büyük olduğu açık havada maç izleme programının genişletildiği duyuruldu. ABB tarafından yapılan paylaşımda turnuva sonuna kadar akşam seansında yayınlanan 2 maçın aynı şekilde yayınlanacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi hesaplarından yapılan paylaşımda "Başkent’te Euro 2024 heyecanı dev ekranlarda turnuva sonuna kadar her akşam devam edecek. Sandalyeni kap gel, akşam maçlarını birlikte seyredelim" denildi.

HER AKŞAM 2 MAÇ

Bu deneyimi yaşamak isteyen vatandaşlar saat 19:00 ve 22:00'da oynanacak maçları kurulacak dev ekrandan Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkında izleyebilecek. Yaz dönemi içerisinde olunması ve vatandaşların futbola gösterdiği yoğun ilgiden dolayı programın renkli anlara sahne olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER