ABB Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde etkinliklerine devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlediği etkinliklerin yelpazesini genişletti. Hem eğlenceli hem de eğitici çok sayıda etkinlik merkezde vatandaşların hizmetine sunuluyor.

ABB Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde etkinliklerine devam ediyor

Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde kursiyerlerin katılımına sunulan etkinlikler her geçen gün çeşitlenmeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi eğlenceli ve eğitici etkinliklere tüm Ankaralıları davet etti. Yaşam merkezinde kursların yanı sıra aynı zamanda bay ve bayanlara yönelik kondisyon birimi, haftanın belirli günlerinde ise gezi ve piknik etkinlikleri de düzenleniyor.

ABB'DEN ESERTEPE AİLE YAŞAM MERKEZİ HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA!

Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde Eğlenceli ve Eğitici Etkinlikler Sizi Bekliyor! Merkezimizde; resimden, robotik kodlamaya, fitnesstan, dramaya kadar geniş bir etkinlik yelpazesi sunuyoruz. Her yaş grubuna hitap eden programlarımızla hem eğlenebilir hem de yeni beceriler kazanabilirsiniz.

ABB Esertepe Aile Yaşam Merkezi'nde etkinliklerine devam ediyor

ESERTEPE AİLE YAŞAM MERKEZİ BAŞVURU VE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Kimlik (Kayıt olmak için ve tüm faaliyetlerden yararlanabilmek için)

Başvuru Formu Yıllık 265 TL Ücret (29 yaş üstü için)

Engelli Vatandaşlar için Engelli Oranını gösteren Rapor

ESERTEPE AİLE YAŞAM MERKEZİ YILLIK ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Esertepe Aile Yaşam Merkezi tarafından sunulan hizmetlerden yararlanmak isteyen kişiler için üyelik sistemi uygulanmakta olup üyelik ücretlidir. Üyelik ücreti yıllık olarak tahsil edilmekte olup 2024 yılı için ABB tarafından alınan ücret 265 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER