ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında güncel olarak bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmalarda hem mevcut düzen korunurken, daha kolay iş yapılması sağlanıyor.

ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor

Başkentin merkezi ve yoğun noktalarında yapılan çalışmalar geniş bir kesimi yakından ilgilendiriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de çeşitli dönemlerde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Konu ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Esat Çarşısında devam eden bir paylaşımda bulundu.

ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor

"ÇANKAYALILARIN GÖZDESİ HALİNE GELMİŞ OLACAK"

Esat Semt Hali ve Çarşısında bir süredir devam eden yenileme çalışmalarından bahseden ABB Başkanı Yavaş "Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın daha güvenli, sağlıklı ve modern bir hizmet içinde bulunması adına gerekli projelerimizi yerine getiriyoruz. Bu sayede yenilenen çarşımız Çankayalıların gözdesi haline gelmiş olacak" diyerek yaptıkları çalışmalara duyduğu güveni ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı projenin tamamlandığı zaman bölge için önemli bir etkinlik alanı olması bekleniyor. Bölge vatandaşları ve esnaflarda alanın tadilat öncesi halinin iyi olmadığını, çalışmaların başlamasının çok yerinde olduğunu ifade eden cümleler kurdu.

ABB Esat Semt Hali ve Çarşısında yenileme çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

SÜREÇ TAKİP EDİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

İlerleyen dönemlerde Esat Semt Hali ve Çarşısında süren çalışmaların tamamlanması ön görülüyor. Alanın yeni halinin açılış törenine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta dahil önemli isimlerin katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER