ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi!

Ankara'da vatandaşlara sosyal ve ekonomik destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yaptığı 2 bin 100 TL'lik ödeme programının on ikincisini gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama ABB Başkanı Yavaş'tan geldi.

ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar devam ederken enflasyonun yükselişi nedeniyle emeklilerin ekonomik desteğe olan ihtiyacı artıyor. Birbiri ardına gelen zamlar, market raflarından faturalara kadar yansırken vatandaşların bütçe dengesinin durumdan etkilenmesi nedeniyle Ankara Büyük Belediyesi (ABB) harekete geçti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğini ifade ederken ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın emekliye destekleri de devam ediyor.

ABB'DEN EMEKLİYE 2.100 TL DESTEK ÖDEMESİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, vatandaşın yanında olmaya devam edeceğinin altını çizerken ekonomik sıkıntılar çeken Ankaralı emeklilere verdiği bin 500 TL tutarındaki destek ve 600 TL et desteği ödemesine devam ediyor. ABB tarafından sağlanan emekliye destek ödemesi programında hak sahiplerine 12'nci kez ödeme yapıldığı kaydedildi.

5 Ağustos tarihi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan 41 bin 795 ihtiyaç sahibi emekli için 12'nci destek ayında bin 500 TL genel, 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi. Bu destek ödemesi toplamda 2 bin 100 TL olarak hesaplara yatırıldı.

ABB emeklilere 1500 TL genel 600 TL et desteği ödemesi gerçekleştirdi!

ABB Başkanı Yavaş tarafından yapılan açıklamada ''Ekonomik zorluklarla mücadele eden ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 41.795 emeklimize, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak on ikinci kez 1500’er TL destek ödemesi gerçekleştirdik. Ayrıca, emeklilerimize her ay 600 TL et desteği sağlamaya devam ediyoruz. Her zaman yanınızdayız.'' ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER