ABB EGO Spor'un Yaz Okullarında çocuklar yüzme öğreniyor

ABB Yaz Okullarında çocuklar yüzme ile tanışıyor. Yaz Okulları kapsamında verilen yüzme kurslarında eğitimler EGO Spor’un profesyonel yüzme antrenörleri tarafından verilirken bu kurslara yaz aylarında da ilgi yoğun oluyor.

ABB EGO Spor'un Yaz Okullarında çocuklar yüzme öğreniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Yaz Okullarında Başkentli çocuklar yüzme ile tanışıyor. Büyük ilgi gören Yaz Okulları kapsamında verilen yüzme kurslarında eğitimler EGO Spor’un profesyonel yüzme antrenörleri tarafından veriliyor. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri bünyesindeki çocuk kulüpleri ve gençlik merkezlerinden açılan yaz okulları Başkentlilere yoğun ilgisiyle devam ediyor.

ABB'nin Yaz Okulları kapsamında düzenlenen yüzme kursunda da eğitimler EGO Spor Kulübü bünyesinde yer alan profesyonel yüzme antrenörleri tarafından verilirken yarı olimpik havuzlarda gerçekleştiriliyor. Projenin hem çocuklar hem de aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirten EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak da kurslara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“ÇOCUKLARIMIZ NEDEN GELECEĞİN OLİMPİYAT SPORCULARI OLMASIN?”

Yüzme eğitimleri Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Osmanlı, Kuşcağız, Sincan, Etimesgut, Mutlu ve Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde bulunan yarı olimpik havuzlarda gerçekleştiriliyor. EGO Spor Kulübü Başkanı Tekbudak “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Ankara halkına yaptığı hizmetin yanında spora ve sporcuya son derece önem ve destek veriyor. Biz de EGO Spor Kulübü olarak bu güven ve desteğe layık olabilmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz.” dedi.

ABB EGO Spor'un Yaz Okullarında çocuklar yüzme öğreniyor

“Çocuklarımız neden geleceğin olimpiyat sporcuları olmasın” şeklinde konuşan Tekbudak, “Ailelere şunu öneriyorum; lütfen çocuklarımızın arkasında durun. Çocuklarımızda yetenek var, bu yetenekleri keşfedelim. Büyükşehir Belediyemizin ve spor kulüplerimizin bu imkânlarından da faydalanmalarını sağlayalım” ifadelerini kullandı. Öte yandan kurslarda 15 bin çocuğa yüzme branşında hizmet verildiği belirtildi.

SONRAKİ HABER