ABB EGO Genel Müdürlüğü metro istasyonu dükkanları için kiralama ihalesi düzenliyor

Ankara'da her gün binlerce kişinin gelip geçtiği metro istasyonlarında bulunan dükkanlar için ABB EGO Genel Müdürlüğü dükkan kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. İhale 10 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

ABB EGO Genel Müdürlüğü metro istasyonu dükkanları için kiralama ihalesi düzenliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Elektrik, Havagazı Ve Otobüs İşletme Müessesesi Genel Müdürlüğü (EGO Genel Müdürlüğü) tarafından yapılan duyuru ile Ankara'da metro istasyonlarında bulunan 11 adet dükkanın ihale yöntemiyle kiraya verileceği açıklandı. Ankara'da her gün yüzbinlerce kişinin gelip geçtiği metro istasyonlarında bulunan dükkanların kiraya verme işi düzenlenecek olan ihaleyle gerçekleşecek.

ANKARA METROLARINDA BULUNAN 11 DÜKKAN İHALEYLE KİRAYA VERİLECEK!

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale duyurusunda "Kuruluşumuzca Metro istasyonlarının muhtelif alanlarındaki 11(onbir) adet taşınmazın kiraya verilmesi işinin ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35 inci maddesinin (a) fıkrası kapalı teklif usulüne göre, anılan yasanın 36.,37.,38.,39. ve 40. maddeleri ve aynı yasanın diğer ilgili madde hükümlerine göre yapılacaktır." denilerek ihale tarihi 10 Eylül 2024 ve ihale saati ise 14:00 olarak belirtildi.

ABB EGO Genel Müdürlüğü metro istasyonu dükkanları için kiralama ihalesi düzenliyor

EGO tarafından yayımlanan ihale duyurusunda "İstekliler, ihaleye ilişkin olarak 10/09/2024 tarihi, Saat 12.00’ye kadar, Hacı Bayram Mahallesi Sanayi Cad. No:2 Altındağ/ANKARA adresinde bulunan EGO Genel Müdürlüğü Genel Evrak Servisine müracaat ederek, usulüne uygun hazırlayacakları kiralama teklifini içerir iç zarfı ile birlikte ilanda istenilen belgeleri dış zarfın içine konularak süresinde teslim edeceklerdir. Bu saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir." denilerek ihaleye katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 10 Eylül olarak ilan edildi.

10 Eylül günü saat 12:00'ye kadar teslim edilmeyen ihale zarfları ne yazık ki geçersiz kabul edilecek ve bu kişiler ihaleye katılamayacaklar. İhaleye katılanlar arasında kapalı zarflar açılarak en yüksek teklif sahipleri taşınmazları kiralalama hakkını elde etmiş olacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER