ABB EGO Genel Müdürlüğü KPSS için 10 ek sefer duyurusu yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Genel Müdürlüğü bir açıklama yaparak 15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim Sınavı için otobüs hatlarında ek servis düzenlemesi yapıldığını duyurdu.

ABB EGO Genel Müdürlüğü KPSS için 10 ek sefer duyurusu yaptı!

15 Eylül 2024 Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Ankara’da da KPSS Ortaöğretim Sınavı yapılacak. Kamu personeli olmak isteyenlerin girecekleri bu önemli sınav ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm hazırlıkları tamamladı. Vatandaşların sınav yerlerine sorunsuz bir şekilde ulaşabilmeleri için Ego Genel Müdürlüğü planlamasını yaptı ve bunu da kamuoyuna açıkladı.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“15 Eylül 2024 Pazar günü yapılacak “KPSS Ortaöğretim Sınavı” için EGO Genel Müdürlüğü tüm hazırlıklarını tamamlamıştır.

Sınava katılacak vatandaşlarımızın sınav yerlerine ulaşımında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için, mevcut hafta sonu programımıza ek olarak 8 otobüs hattında 10 ek servis planlanmıştır. Ayrıca diğer hatlarda da körüklü otobüslerle hizmet sağlanacaktır.”

ABB EGO Genel Müdürlüğü KPSS için 10 ek sefer duyurusu yaptı!

İLAVE SEFERLERLE SORUN YAŞANMAYACAK!

KPSS Ortaöğretim Sınavı’na Ankara’da girecek olan vatandaşlar sınavın yapılacağı yerlere ulaşma konusunda bir sıkıntı ile karşılaşmayacaklar. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ego Genel Müdürlüğü toplam 8 hatta 10 ilave servis planlaması yaptı. Vatandaşlar bu hizmetten yararlanarak sınav yerlerine zamanında ulaşabilecekler. Bu konuda alınan önlemler ile beraber Ankara’da herhangi bir sorun yaşanması beklenmiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yapılacak olan KPSS için tüm tedbirleri aldı. Ankara’da adaylar sınav yerlerini sağlıklı bir şekilde ulaşıp kendileri için önemli olan sınava girebilecekler. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu ilave sefer kararı çok sayıda KPSS adayını memnun etti.

SONRAKİ HABER