ABB duyurdu: Ücretsiz İngilizce eğitimi için başvurular başladı!

İngilizce öğrenmek isteyenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden güzel haber geldi. ABB, yaptığı açıklamasında ücretsiz dil eğitimi için başvuruların bugün başladığı ve 26 Eylül'de sona ereceği duyuruldu. Başvuru şartları ve merak edilenler haberimizde

ABB duyurdu: Ücretsiz İngilizce eğitimi için başvurular başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında ücretsiz dil eğitimi için detayları duyurdu. Başvuruların 26 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

BAŞVURULAR 26 EYLÜL'DE SON

ABB, konuya ilişkin paylaşımını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ön kayıt işlemlerinin 23 – 26 Eylül tarihleri arasında alınacağı ifade edilirken, dil eğitiminden 15 – 25 yaş arası sosyal yardım alan bireylerin yararlanabilecekleri ifade edildi.

ABB BAŞVURU ŞARTLARINI AÇIKLADI

Yapılan açıklamada ücretsiz İngilizce eğitimi fırsatı şu şekilde duyuruldu:

“Ücretsiz İngilizce Eğitimi Fırsatı!

SEYEV iş birliğiyle, sosyal yardım alan ailelerin 15-25 yaş arası bireylerine yönelik düzenlediğimiz Temel İngilizce Eğitim Programı için başvurular başladı!

Gökkuşağı Yabancı Dil Eğitim Merkezi

Ön Kayıt Tarihleri: 23.09.2024 - 26.09.2024

Detaylar ve Başvuru için http://dil-mer.ankara.bel.tr/kayit-ol/4

Sorularınız için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

İngilizce öğrenme yolculuğunuza katkı sağlayacak bu fırsatı kaçırmayın!”

ABB duyurdu: Ücretsiz İngilizce eğitimi için başvurular başladı!

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Başvuruların dil-mer.ankara.bel.tr adresi üzerinden alınacağı açıklandı. Sosyal yardım alan ailelerin 15-25 yaş arası bireylerine yönelik Temel İngilizce Eğitim Programı başvuruları bugün itibarıyla başladı. Başvurular 26 Eylül tarihine kadar devam edecek. Belirtilen eğitimden yararlanmak isteyen öğrencilerin başvurularını online olarak yapması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER