ABB duyurdu: Trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla bazı caddede sokaklarda düzenleme yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentle ilgili pek çok kararı duyuruyor. Belediye tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber UKOME kararıyla bir kavşağın daha trafiğe kapatıldığı duyuruldu.

ABB UKOME kararını duyurdu: Trafik nedeniyle kapatıldı

Başkent Ankara'da yoğun trafiğin olduğu bölgelerde yapılan çalışmalar devam ediyor. Trafik yoğunluğunun azalması için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Başkent Ankara'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararlar duyuruldu.

UKOME tarafından alınan yeni karara ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) açıklama gelirken kentte bir kavşağın kapatıldığı ifade edildi. Söz konusu açıklama ABB'nin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapıldı.

ABB'DEN KAVŞAK KAPATMA DUYURUSU

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Değerli Ankaralılar;

24.07.2024 tarihinden itibaren UKOME Genel Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Libya Caddesi, İncesu Caddesi, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi ve Servi Sokak kesişimindeki kavşak, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla kapatılmıştır.

ABB duyurdu: Trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla bazı caddede sokaklarda düzenleme yapıldı

Düzenleme itibarıyla vatandaşlarımızın artık;

Sıhhiye istikametinden gelen araçlar için Servi Sokak yerine Kurtuluş Kavşağı'ndan dönüp Kıbrıs Caddesi'ni,

İncesu ve Topraklık istikametinden gelen araçlar için Libya Caddesi yerine Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, Kazan Sokak, İncesu Caddesi, Kirazlı Sokak ve Kuyucak Sokak gibi belirtilen güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur.'' denildi.

ABB tarafından yapılan açıklama kapsamında vatandaşların belirtilen güzergahları kullanmaları rica edildi.

SONRAKİ HABER