ABB duyurdu! Semicenk - Sevgililer Günü Konseri ileri bir tarihe ertelendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilmesi beklenen Semicenk konserinin yaşanan felaketler nedeni ile ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

ABB duyurdu! Semicenk - Sevgililer Günü Konseri ileri bir tarihe ertelendi

Dün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar için Sevgililer gününe özel olarak Semicenk konserinin düzenlendiği öğrenilmişti. Fakat bugün öğle saatlerinde Antalya'da yaşanan yoğun sağanak yağış sonucunda yaşanan sel felaketi, akşam saatlerinde ise Erzincan'ın İliç ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldiği ve yaşanılan olay sonrası göçük altında kalan işçiler olduğu 9 işçinin ise göçük altında kaldığı öğrenildi.

Bunun üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre yarın gerçekleştirilmesi beklenen bu konserin, yaşanan felaketler nedeni ile ileri bir tarihe alındığı öğrenildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SEMİCENK KONSERİNİN ERTELENDİĞİNİ DUYURD!

Konu ile ilgili son dakika sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "14 Şubat 2024 tarihinde Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek "Semicenk - Sevgililer Günü Konseri" Erzincan’da yaşanan toprak kayması ve Antalya’da yaşanan sel felaketinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." şeklinde ifadeleri ile konserin ileri bir tarihe ertelendiği ifade edildi.

ABB duyurdu! Semicenk - Sevgililer Günü Konseri ileri bir tarihe ertelendi

Bu çerçevede konserin hangi tarihte düzenleneceği hakkında ise herhangi bir şekilde bilgilendirme yapılmadı.

SONRAKİ HABER