ABB duyurdu: Pursaklar Emek Caddesi alternatif yol trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çalışmalarına devam ediyor. ABB tarafından yapılan çalışmalara dair bilgiler verilirken kentte bazı yolların trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

ABB duyurdu: Pursaklar Emek Caddesi alternatif yol trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) kentteki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları devam ederken bu çalışmalara dair Ankara halkı da bilgilendiriliyor. Ankaralılara çeşitli çalışmalar hakkında duyurular yapan ABB'den bir son dakika açıklaması geldi.

ABB, kentte yapılacak yol çalışması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını ifade etti. Bu çerçevede alternatif güzergahlar da paylaşıldı.

ABB'DEN YOL ÇALIŞMASINA İLİŞKİN DUYURU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden bir açıklamaya yer verdi. ABB tarafından yapılan açıklamada 23 Ağustos 2024 tarihi saat 03.00 itibarıyla Ankara'dan havaalanı istikameti Pursaklar Emek Caddesi'ne verilen alternatif yolun kapatılacağını ifade etti. Söz konusu yolun kapatılması ile trafiğin Karacaören alternatif yol bağlantısına yönlendirileceği bildirildi.

ABB duyurdu: Pursaklar Emek Caddesi alternatif yol trafiğe kapatılacak

ABB tarafından yapılan açıklamada ''24 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla 24 saat içinde yol çizgileri çekilmiş halde Ankara-Havaalanı istikameti trafiğe açılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadelerine yer verildi. ABB, 1 gün sürecek çalışma ile beraber yolun trafiğe tamamen açılacağını ifade etti. ABB, çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER