ABB duyurdu: ASKİ çalışması nedeniyle Giresun Caddesi trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile kanal çökmesi nedeniyle ASKİ ekipleri tarafından çalışma yapılacağını duyurdu. Onarım çalışması nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da yarın trafiğe kapalı yollar, 12 - 13 Ekim 2024 belli oldu.

ABB duyurdu: ASKİ çalışması nedeniyle Giresun Caddesi trafiğe kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu. ABB tarafından yapılan açıklamada kanal çökmesi nedeniyle Keçiören ASKİ Müdürlüğü tarafından zorunlu onarım çalışması yapılacağı, bu nedenle 12 Ekim 2024 Cumartesi ve 13 Ekim 2024 Pazar günü Giresun Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı açıklandı.

ASKİ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI NEDENİYLE GİRESUN CADDESİ TRAFİĞE KAPATILACAK!

ABB tarafından yapılan yazılı açıklamada "Değerli Ankaralılar, 12 Ekim 2024 ve 13 Ekim 2024 tarihlerinde, Aşağı Eğlence Mahallesi Giresun Caddesi üzerinde, Sazan Sokak ve Küçük Bahçe Sokak arasında çöken kanal nedeniyle Keçiören ASKİ Müdürlüğü tarafından onarım çalışmaları yapılacaktır.

ABB duyurdu: ASKİ çalışması nedeniyle Giresun Caddesi trafiğe kapatılacak

Bu nedenle, belirtilen tarihlerde Giresun Caddesi trafiğe kapalı olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Açıklama sonrasında bu güzergahı kullanan kişilerin sorun yaşamamaları adına 12 Ekim 2024 Cumartesi ve 13 Ekim 2024 Pazar günü alternatif güzergahlar üzerinden ulaşımlarını sağlamaları istendi. 2 gün boyunca yapılacak olan çalışmalar ile çöken kanal ekipler tarafından tamir edilerek ulaşım yeniden sağlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER