ABB duyurdu: 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Ankara'nın Başkent oluşunun 101. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yolları duyurdu.

ABB duyurdu: 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar açıklandı

ABB yaptığı açıklamasında vatandaşların Pazar günü kapatılacak yollar sebebi ile mağduriyet yaşamaması adına alternatif yolları tercih etmeleri gerektiği ifade edildi.

ALTERNATİF YOL UYARISI GELDİ

Konu ile ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada kapatılacak yollar için vatandaşların tedbirli olması ve mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları tercih etmesi gerektiği belirtildi.

13 EKİM PAZAR ANKARA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

İşte ABB’nin yaptığı o açıklama:

“Değerli Ankaralılar,

Ankara2nın Başkent oluşunun 101. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında 13 Ekim 2024 Pazar günü çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacaktır.

Kapatılacak Yollar:

  • Anıtkabir çevresi
  • Ulus’taki 1. Meclis Binası çevresi
  • Kortej güzergahı

Vatandaşlarımızın konuyla ilgili mağduriyet yaşaması için alternatif yolları tercih etmeleri ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin duyuruları dikkate almalarını rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz”

ABB duyurdu: 13 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bu açıklama ile 13 Ekim Pazar günü Ankara’da trafiğe kapatılacak yollar belli olmuş oldu. Ankara’nın Başkent oluşunun 101. Yıl dönümü sebebiyetle Başkentte 3 bölge trafiğe kapatılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER