ABB duyurdu: 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi yarın açılıyor!

ABB, Başkentli gençlerin bir süredir beklediği 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'ne ilişkin beklenen tarihi duyurdu. Yarın yapılacak açılış ile kullanıma açılacak olan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'nin gençlere daha verimli bir ders çalışma ortamı sunması bekleniyor.

ABB duyurdu: 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi yarın açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nin yarın açılacağı duyuruldu. Saat 11.00’de yapılacak açılışa ilişkin detaylar haberimizde..

ABB, X sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımında Kızılay’da donanımlı ders çalışma imkanı sunacak olan kütüphanenin açılışına tüm Başkentliler davet edildi.

100. YIL GENÇLİK KÜTÜPHANESİ AÇILIŞI

Konuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nin açılışının yarın olacağını belirtti. Tüm başkentlilerin davet edildiği açılışa ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Aydınlık geleceğe eğitim ile ulaşacağız...

Sevgili Gençler;

Doğru ve verimli bilgiye daha kolay ulaşabilmeniz için modern, konforlu çalışma ortamı sunan "100. Yıl Gençlik Kütüphanesi"ni hizmete açıyoruz.

Kentimizin merkezi Kızılay'da donanımlı ders çalışma ortamı sağlayan kütüphanemizin açılışına davetlisiniz.

26 EYLÜL PERŞEMBE

11.00

Kızılay İzmir Cad. No: 40 / Çankaya”

ABB duyurdu: 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi yarın açılıyor!

TÜM BAŞKENTLİLER DAVET EDİLDİ

Yarın saat 11.00’da yapılacak olan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi’nin açılışına tüm Başkentliler davet edildi. Gençlerin daha verimli ve etkili bir şekilde ders çalışabilmelerine imkan sağlayacak olan Gençlik Kütüphanesi, yarından itibaren hizmete girecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER